top of page
White.gif

KOMPLETT KOMPETENCIA FELMÉRÉS

Kommunikációs készség

Töltse ki komplett kompetencia felmérésünket!

Terhelhetőség

érdekérvényesítési kompetencia felmérés grafikon

Reaktivitás

Termékismeret

Termékszeretet

Cég hűség

Érdekérvényesítési képesség

A felmérés eredményeként pontosabb, tisztább képet kapunk arról, hogy hogyan érjük el azokat a célokat, amelyek útjában jelenleg akadályok állnak. Ugyanis, ha valaki kompetensen képes végrehajtani bizonyos munkafolyamatokat, akkor az eredmény mindenképp siker. Ahol kudarcok jelennek meg, ott nincs teljes kompetencia. 

A kompetencia felmérés során 8 tényezőt vizsgálunk, melyek különböző együttállásai mutatnak ún szindrómákat, amelyek segítségével precízen meghatározhatók a különböző fejlesztendő területek. 

Proaktivitás

komplett felmérés ancho

A felmérés során 8 tényezőt vizsgálunk

tárgyalási kommunikáció

KOMMUNIKÁCIÓS KÉSZSÉG

proaktivitás

PROAKTIVITÁS

reaktivitás

REAKTIVITÁS

terhelhetőség

TERHELHETŐSÉG

érdekek érvényesítése

ÉRDEK
ÉRVÉNYESÍTÉS

termékszeretet

TERMÉK
SZERETET

termék ismeret

TERMÉK ISMERET

céghűség

CÉGHŰSÉG

több info 1

Felmérést bemutató videó

Az érdekérvényesítési felmérést azért hoztuk létre, hogy az adott személy erősségeit, gyengeségeit mérjük fel, ezzel nem csak cégre, de személyre szabott képzési tervet biztosítva. Ezáltal minden egyén azon a területen fejlődik, ahol neki szükséges.

White.gif

A felmérés menete:

1

2

3

4

5

A felmérés első lépéseként válaszolnia kell azon kérdéseinkre, melyek arra vonatkoznak, hogy pontosan mi a célja a fejlesztéssel. Ez segít nekünk tisztán látni, hogy mi az, amiben a segítségére lehetünk.
Ez nagyjából 2 percet vesz igénybe.

A második lépés, hogy elküldjük Önnek a 96 kérdésből álló kérdőívet, melyet online kitölt, illetve munkatársaival kitöltet. Az kitöltés ideje körülbelül 5 percet vesz igénybe.

A harmadik szakaszban a minden egyes kitöltővel egy fél órás konzultációt tartunk, hogy tisztán lássuk az ő nézőpontját és ezáltal mélyebben megértsük a felmérést eredményeit.

Ezután kiértékeljük a kérdőívre adott válaszokat és az eredményekből szöveges értékelést készítünk.

Az eredmények kiértékelése után felvesszük Önnel a kapcsolatot és szóbeli tájékoztatást adunk, hogy miként is kell értelmezni a kapott adatokat.

+36 70 719 7184 

White.gif
bottom of page