top of page

A NAGY MUNKAERŐPIACI FELMÉRÉS

 

A MUNKAADÓK és a MUNKAVÁLLALÓK között mindig is húzódott egy LÁTSZÓLAGOS érdekellentét. Az elmúlt években egyre inkább kiélesedett a munkaerőpiaci probléma.

 

Kijelenthetjük, hogy teljesen új helyzet állt elő a munkaerőpiacon. Míg korábban sorban álltak az emberek a munkáért, most már annak is örülnek a vezetők ha “épkézláb” embert találnak, aki dolgozni akar és “már bárkit behívnának, ha egyáltalán lenne kit.”

 

A munkavállalóktól meg azt lehet hallani, hogy még mindig nehéz rendes, jó munkahelyet találni, ahol nem éhbérért, stikában dolgoztatják és lehetőség szerint még ember számba is veszik őket.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

 

Szeretnénk ha mindenki tisztán látna.

Mondja el a véleményét !

Üzenjen a másik oldalnak, hogy mi a

valóság Ön szerint , azaz mi

az Ön nézőpontja!

 

 

Nem érdemes magunkban mérgelődni. A véleménye csak akkor ér valamit, ha ki is nyilvánítja! A felmérés névtelenül zajlik, mindössze 1 perc és mások nagyon sokat tanulhatnak belőle!

A felmérés eredményeképp mindkét oldal tisztán láthatja , hogy mi is kell a másiknak! 

A felmérés végeredményeképpen Ön láthatja, hogy hogyan gondolkodnak más munkavállalók, hogyan gondolkodnak más vezetők és miután szembesültek az Ön véleményével talán változhat a helyzet. 

Válaszoljon a következő néhány kérdésre, és ígérjük megosztjuk Önnel, mind a vezetők, mind a munkavállalók nézőpontját, de természetesen csak ha Ön is kíváncsi rá!

 

A  FELMÉRÉS EREDMÉNYEIT

2018. SZEPTEMBER 28-ÁN

NYILVÁNOSAN IS KÖZZÉTESSZÜK

FACEBOOK OLDALUNKON. 

Ha szeretné felmérni saját cégében, hogy milyenek az értékesítői, mennyire versenyképes a cége vagy mi az oka, hogy nem tapad meg a munkaerő, tekintse meg további felmérésünket!

bottom of page