top of page

Gyakran Ismételt Kérdések

 01  Melyik szolgáltatás való nekem?

A célunk az, hogy mindenki azt a szolgáltatást/képzést kapja, amire szüksége van, amit biztosan tud majd alkalmazni a munkája, magánélete során. Ezért minden esetben, egy Igényfelmérés után tudjuk meg azt, hogy Önnek melyik szolgáltatásunkra/képzésünkre van szüksége. Ehhez nem kell mást tennie, mint bármelyik elérhetőségünkön felkeresni minket. Ezután pedig, pontosan megbeszéljük azt, hogy miben lehetünk a segítségére, és mi a következő teendő. Természetesen díjmentesen!

 

 

 02  Mi az igényfelmérő?

Az Igényfelmérő nem más, mint az Ön pontos igényeinek felmérése. Ez egy 15 perces kérdőív kitöltéséből, és egy 30 perces személyes beszélgetésből áll Szerepi Zsolttal. Ebből Ö pontosan fogja tudni, hogy Önnek melyek azok a területek, amit esetleg még fejleszteni kell, és melyik képzésünkre van szüksége, amivel Ön a legjobb eredményeket érheti el a munkája, magánélete során.​

 

 

 03  Kiknek ajánlott a képzésfejlesztés?

A képzéseink kiskereskedőknek, nagykereskedőknek, értékesítőknek, beszerzőknek, álláskeresőknek vagy munkaadóknak, vezetőknek vagy beosztottaknak egyaránt hasznos fejlődési lehetőséget nyújt. A pontos képzéseinkről érdeklődjön kapcsolat menüpontunk alatt, vagy egyéb elérhetőségeinken!

 

 

 

 04  Hogyan jelentkezhetek a kurzusokra?

Amennyiben jelentkezni szeretne képzésünkre, vagy még több információra van szüksége, keressen meg minket a következő telefonszámon: +36 30 9535 000, vagy email-en: contact@szerepizsolt.hu, vagy a kapcsolat menüpont alatt, illetve a visszahívás kérése gomb segítségével. 

Keressen fel bátran, szívesen segítünk!

 

 05  Mit jelent a pénzvisszafizetési garancia?

A pénz visszafizetési garanciát, minden képzésünk/szolgáltatásunk eredményességére vállaljuk. Amennyiben Ön részt vesz a szolgáltatásunkon, és nem elégedett, úgy a szolgáltatás árát visszafizetjük Önnek.

 06  Miért minket válasszon?

Szerepi Zsolt olyan technológiát, képzési módszertant használ, amivel Ön 100%-osan fog tudni teljesíteni, mivel Ö nem csak egy elméleti tudást ad át, hanem készség szintre gyakoroltatja Önnel, ezáltal fog megnövekedni az Ön eredményessége, hatékonyabban fog kommunikálni, jobban fog értékesíteni, tárgyalni, illetve határozottabban, precízebben zárja majd ügyleteit. Ezáltal még több PROFIT-ra fog szert tenni. Ennek eredményeképpen, tehát Szerepi Zsolt képzésiről elmondható, hogy eredményorientált!

 07  Mennyibe kerülnek a képzések?

Képzéseink ára, minden esetben egyedi, mivel a pontos programot, egyénre(személyre) és cégre szabottan egy Igényfelmérés után készítjük el, és ebből tudjuk meg pontosan, hogy Önnek melyik képzésünkre és mennyi képzési napra van szüksége.

bottom of page